Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Melodi: " Bliv hos mig kvar ... "


Du min Kära

 

Ohh Kära vän

ge kraften jag ej har

Stöd mig i mörkret

när jag vilse far

Lyft mig på vingar

mot Aftonstjärnan klar

Låt mig få känna

jag Din Kärlek har

 

När jag har seglat

så ensam på mitt Hav

tack för Din ledning

Du i stormen gav

Hjärtat det fryser

av längtan till Din strand

Ohh Du min Käraste

för mig i land

 

När snö och is

har frostat i mitt bröst

Ohh Du min Kära

ge mig värme tröst

Gör jag Uppståndelse

i mitt Hjärta får

Ohh Du min älskade

ge mig ny Vår

 

När jag till sist mot

Rymdens mörker far

tag mig i handen

var min Dröm så klar

Ohh när jag landar

i Din varma famn

jag då med värme viskar

ömt Ditt namn




Bunden vers (Rim) av Bo Himmelsbåge
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-20 15:02



Bookmark and Share


  Helena C.W.
Vilken fin känsla i språket. Bra skrivet.
2012-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Bo Himmelsbåge
Bo Himmelsbåge