Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julkortsnö

I brevlådan kommer de
godjulhälsningar från släkt och vänner.
Själv vandrar jag runt i ett livs levande kort
omringad av snöhögar och julkortssnö.
Tänker på dig som fattas och inte längre är här
kanske skickar du en hälsning genom snöflinge- snö.
När den starkaste stjärnan lyser på julaftonkvällen
ska vi minnas med varma tacksamma hjärtan och blinka tillbaka.
.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-12-20 16:24



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert ...
2013-01-01

  anits VIP
Vemodsvackert
2012-12-25

    ej medlem längre
fint
2012-12-20

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Vacker bild av julen. Och visst ska vi minnas dom som lämnat oss. Jag tror de finns med ändå, på något sätt.
2012-12-20

    ej medlem längre
Underbara varma ord.
2012-12-20

    Max Poisé
Gillar din vemod med skönt hopp!
2012-12-20

    ej medlem längre
fin...
2012-12-20

  Anya VIP
Fint med både lite glädje och vemod.
2012-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP