Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormar mot klippor

Alls utan omsorg
sliter havsstorm mot klippor
så fortgår livet




Bunden vers (Haiku) av Ingela Svenson VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-20 23:31



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
"Livet är rörelse och bevaras genom rörelse"...
2012-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP