Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och så ville du inte ha mig

Jag hade rakat mig så noga idag 
Skurit mig på tre ställen
För din skull
På spårvagnen droppade det blod
nerför knät
Och så ville du inte ha mig 

Efter att du tagit mig
hade jag tänkt berätta om 
pepparkaksfigurerna 
jag inte hann baka till dig
Två med fallosymboler
och ett hjärta
med ditt namn i glasyr
Och så ville du inte ha mig 

Jag hade tänkt berätta om 
den gången
när jag fick sån lust efter att ha träffat dig på jobbet en regnig tisdag 
att jag åkte för att köpa en sak för att stilla den 
Och så ville du inte ha mig

Jag hade tänkt ge dig
det finaste jag har
Hela mig
Och så ville du inte ha mig 




Fri vers av arcoiris VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-12-21 00:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Smärta och närvara...
2012-12-21

  lisa"puzzle"svensson
gripande,utlämnande och oerhört bra!
2012-12-21

  Dufvenberg


Bra och gripande.
Mvh H
2012-12-21
  > Nästa text
< Föregående

arcoiris
arcoiris VIP