Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skapad ur något okänt.


I grunden undrande


(Klart jag är rädd.) 

Kanske, började jag skriva innan jag lärt mig att räkna? Kanske är jag bättre på att radera mina ord än att låta dem bli stående? Kanske är jag, i grunden, bättre på att vara död än levande?

Är det så? herr Ordskrivare?
Är det därför mina ögon aldrig gråter och katedralen är tom?

(Fan heller! Nog för att jag är fucked men jag rör mig framåt.)

Jag vill kräkas i detta tomrum skapat av smärta jag inte kan beskriva. Av rädslan för att min själ kanske alltid kommer att vara spikad fast i Mameles svarta skog. I den skog där osynlighetens sånger lockar med sitt fängelse av intet och som får mig att vilja lägga kallt och inte känna. 

(Men jag skriver. Ser du? Jag sätter bokstav vid bokstav och mina händer skakar  av skräck.)

Jag suckar över mina långsamma rörelser. Vetande att jag för en stund inte kommer att andas. Men väver gör jag. I stillsam kärlek och i önskan om att äntligen kunna se.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 208 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-12-21 09:29



Bookmark and Share


  per-olof.dk
Læser en hel stribe af dine digte, efter langt fravær fra sitet - kunne nok ikke overkomme det. Jo du holder tråden, synes jeg, og selvom digtene falder så tæt på 'hverdag' opleves de ikke private. Når man lige kommer fra facebook, er det jo som om at opdage, at himlen ligger højere oppe! Men hvor er det svært at kommentere digte - for mig - tager langt længere tid at fordøje end en saglig tekst.
2013-01-01

    ej medlem längre
Att skriva kan vara en betydelsefull handling.
2012-12-21
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP