Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid och vänskap

Jag stal tid av tiden för att vara med dig
Men tiden kom ikapp mig
Och så gick det till när jag tog tiden i hand
Enligt vår överenskommelse
Tillsammans förvandlade vi dig till fina minnen istället för en smärtsam nutid




Fri vers av Elin Ers
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-18 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Ers
Elin Ers