Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt Minne



Bruna ögon i mitt minne -
iakttog en lätt virvel
i min tunna blus.

Som ett helgon
bränner du i min själ
med glorian.

Sirener skriker, skriker
djupt därinne
i köttets värld.

Gula tabletter, som
små väntande stjärnor
i hans bruna burk.

Rusig av diset runt
stunderna, då du gör
mej påmind om - dej!







Fri vers av Marianne Räf
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-21 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf