Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst är du och jag

 
Du och jag är
ing-
    en-
       ting
Du och jag är
inte
    ett
        ting utan
mänska
gu’bevars 

trampar tröskande trädan
stampar störtande stämman
krampar krystande klämman 

sakligt givetvis och fast och även om och men för all del förstås
mänska
gu’bevars
det är
du och jag
gu’bevars




Fri vers av Stefan Albrektsson
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-22 05:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Å vi är levande....
2012-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Albrektsson
Stefan Albrektsson