Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berusad gryning

Bortom horisonten,
lever

du är ond,
en parasit sa kvinnan i en dröm av stelnat glas i tanken

sprucken stjärna lyser
havet

ser ett djup i gamla sår,
dagen

då vi log pistoler talar högt
som andetag

i tid

berusad gryning




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 130 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-22 23:50



Bookmark and Share


  Sebastian Noll
Yes box.
2012-12-22
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth