Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinternatt.

Natten lägger sig stilla
vilar på snöig bädd.
Kylan är trotsig och envis
vill också vara med på det som ska komma.
Stjärnorna vandrar och beskyddar
alla oss som ska gå till ro.
Dan före dan har äntligen kommit
och snart är det dax att säga God jul.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 501 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-12-23 00:55



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fint :)
2013-01-01

  anits VIP
Så vackert och stämningsfullt skaldat
God Jul till dig kära skrivarvän
2012-12-25

    AA VIP
Vackert. God Jul. Stämningsfull text.
2012-12-24

  ResenärGenomLivet VIP
Jag säger God Jul redan nu...och ett gott nytt år...
2012-12-23

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
vackert! Önskar dig en god jul!
2012-12-23

  Linda CH VIP
Stämningsfullt! God Jul till dig kära skrivarvän.
2012-12-23

    ej medlem längre
fin...
God Jul på Dig..
//G
2012-12-23

    ej medlem längre
Ja, imorronbitti kokar jag skinkan, God Jul!
2012-12-23

  ULJO
Vacker julton i denna text


2012-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP