Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleksförklaring


Härmed deklarerar jag kärlek till livet,
med ett oskrivet manifest i min hand


Härmed förklarar jag mig själv villig att lära,
med en ironisk parfym bakom öronen


Härmed deklarerar jag att förstått villkoren
och klickar i "I accept" innan jag läst dem alla




Fri vers av Elin Ers
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-04 16:43



Bookmark and Share


  Arowana
Mycket modigt.
2013-01-15

    ej medlem längre
smart
2013-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Elin Ers
Elin Ers