Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så mjukt funderat


Älskade.

Jag lägger de bilder du ger mig i hjärtat.
Jag lyssnar in och öppnar långsamt.

Så tag mina händer nära och var inte rädd.
Ty glaset lämnar sina ramar och allting söker sig ut. 
Nej, inga rädslor kan bo här. 

Där lyktor tänds för de levande:
Där kärlek flätas för de sårade.
Där ingen skugga göms.

I de gröna.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 222 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-12-23 21:41



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Underbart fin!
2012-12-27

  Msann
Åh, så fin!
2012-12-25

  Engel
Magiskt, svävande, mjukt! :)
2012-12-24
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP