Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FörsöK inTe få mIg att tRo

att dom bilder man målar
visar för andra
inte påverkar
är påverkade av
resultat
av känslor
tankar
liv
försök inte få mig att tro
vi skriver
gör
pratar
utan att vara styrda av det enda vi egentligen kan
känna
tänka
älska
hata
försök inte får mig att tro
något så dumt
för jag vet
vi är människor
allihop som kan det där
och det som styr oss
är våra egon
våran vilja
att någon ska se
och förstå

försök fan inte få mig att tro




Fri vers av kråkan VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-24 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP