Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SysRq


Afrika steg sakta ur förgrunden
ljudlös honung spred sej
som vidare genom händerna
dom spädaste av stjälkar
december













Fri vers (Prosapoesi) av Billy Andersson
Läst 428 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-24 13:15



Bookmark and Share


    Klas Nilsson
Hon kom med Afrika och sin obändiga och outsägligt djupa kärlek....
2012-12-30

    ej medlem längre
Vilka ömma bilder, riktigt varm text, känns helt otvingad.

Topp!
2012-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Billy Andersson