Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte fred

Nej, Du var inte ens där. och jag
var inte ens i närheten av Gud

han hade flyttat

till fredligare länder
jag hade flyttat till

kallare trakter
och regnigare

mycket regnigare

du vet nog att regnet står som spö i backen här.

Alltid

Men vi skulle ändå av
vid nästa hållplats

där råder det vapenstillestånd

inte fred

aldrig fred på jorden




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-25 01:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
oviss tolkning
spännande grepp
2012-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP