Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan lov

han

det var han som dog

också jag
och jag fortsätter att dö
varje dag
utan lov, jag

har sorg utan lov

mina fötter når inte längre
till marken

männen blandas och ges
ur en och samma

kortlek

Det är så, när vi möter Gud




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-27 23:26



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Oväntat, skakande men mycket bra
2012-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP