Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man benådade

Man benådade
jag har mött dej
men du var förstöraren
som gick igenom
alla våra släkter

virkade sej väg, tråcklade
stygnen mellan mej och träden

som bygger , som följer livet
dessa släkten som vi inte behöver
de som raserar och tvingar oss att

följa dem i döden

kanske är det själva meningen
att vi ska knäcka den koden nu

jag har en grop
i min panna
den är djupare nu




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-28 01:08



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
märkliga, tråcklade stygn också i diktens väv - undrar, anar en bara antydd berättelse
2012-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP