Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rodnad


Skogar på bergen
rodnar av solstrålars smek
kärleksgryningen




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-12-28 15:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker ordtavla
2012-12-30

  Lena K Nilsson VIP
En fin bild ger din haiku!
2012-12-29

    ej medlem längre
Jag tycker om din vackra naturbild här!
2012-12-28

  Anya VIP
Jaa visst är det fint med berg som rodnar....målande beskrivning här!
2012-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP