Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleken talar klarspråk nu


kärleken talar klarspråk nu
vi sitter nära,

tar på din kind
smeker dina tårar,

du är en ros,

jag kysser dina läppar






Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 128 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-12-28 22:38



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Vackert
2012-12-29

  lodjuret/seglare VIP
Modernistisk dikt? Jo pyttsan, så här skrev man redan i tidig ungdom svår...
2012-12-29
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth