Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärter Clay


Jag har format det i lera.

Så som jag vill ha det.

Noga övervägt och lärt från förr.

Har jag format det själv.

Så kärleken kan sluka mig när jag finner det.

Hjärtat du bär på.

Jag har format det själv.

Hjärtat du bär på är vad kärlek är för mig.

Allt det där som är kärlek är.

Är du.





Fri vers av Anna HC
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-29 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna HC