Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig, vännen

 

 

vill så gärna

vila på din blommiga äng

skapad av sammetmjuka ord och doftande meningar

 

vill så gärna

hålla dig i min famn

torka bort sorgen från varenda bokstav du klottrat på väggen

 

vill så gärna

dela glädjen, värmen och ömheten mellan oss

 

livet är som vackrast

när vi vågar visa varandra vår själsliga svaghet och styrka

ord, vår allra bästa vän.

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 499 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2012-12-30 13:48



Bookmark and Share


  Suss Petersson
Väldigt vackert
2013-01-06

  Yrre VIP
Så fint och så sant :)
2013-01-01

  sommarmoln
Vacker...
2013-01-01

  Ninananonia VIP
Så fint skrivet :)
2013-01-01

    ej medlem längre
Önskar att jag kunde ge fler än en applåd till denna! Mitt i prick!
2013-01-01

  ResenärGenomLivet VIP
Mjukt och vackert skrivet...
2012-12-30

    Ken Cassel
Vackert och fint, Thu :)

Kram..
2012-12-30

  Sofhia Wirström
vackert
ord som är rätt
som prickar in
det man vill säga

2012-12-30

    Max Poisé
Helt rätt å riktigt!
Du skriver himla bra!
2012-12-30

    ej medlem längre
Åh så vackert!
2012-12-30

    ej medlem längre
Mjuka ömsinta ord...så vackert.
2012-12-30

  LenaJohansson VIP
vacker dikt
2012-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One