Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörka tankars tal

Dom vill ut
Dom vill skrika
Dom vill höras

Dom sitter fast
Dom är stumma
Dom hörs inte

Jag bara tänker .
Dumma tankar
om död och mörker

Jag bara velar
Mellan ord och fraser
Mellan liv och död

Stilla tårar
Tomma
mörka
ögon

inget,
allt .

Jag vill finnas till för dig
Jag vill rädda dig
Förlåt mig

Mörkret har slukat min själ
Kylan har bundit min kropp

Mörka tankar talar
En lycklig saga dalar




Fri vers av MariaW
Läst 479 gånger
Publicerad 2004-08-10 18:35



Bookmark and Share


    tinky-winky
du är jätte duktig
2004-08-12
  > Nästa text
< Föregående

MariaW
MariaW