Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är försoningen

jag har ett hjärta av sten
ett hjärta vars centrum

är mej en hemlighet

över detta gråter jag
tusen tårar

av tvång fastlåst
i min egen oförmåga

att vara människa

där är uppehåll nu i strömmarna
som hindrar vägarna

makalös tro

att det finns en frälsare

det finns bara ouppfyllt hopp
och längtan efter försoning




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-08 21:11



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
jag tänker: åh - känner med diktjaget.
ja, du vet - den som söker skall finna!
2013-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP