Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tavla av Pierre Courtin


Grafiskt blad med svärta

Grafiskt blad
med svart krängande linje
kaxig åt alla håll
sökande porer
kvisthål
i den härskande ramen

men alltmer
avtagande
i hopp om ro
om eld upphör

inåt
mot centrum
mot hjärtat som bultar
vacklar och slår,
livet på sin spets
oförtrutet




Fri vers (Fri form) av Göran Strömqvist
Läst 267 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-01 14:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
finstämd, rik ekfras (synd att den kategorin inte finns här på poeter.se)
2013-01-06

  Harriet Gullin VIP
Den här tycker jag om. När texter är avskalad från onödiga ord tilltalar det mig.

/ Harriet Gullin
2013-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist