Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt

 

 

snubblar hela tiden

tittar alltid bakåt och klagat varför framtiden inte syns till

dags att tillämpa den nya teknologin för sinnen!

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 194 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-01-01 15:06



Bookmark and Share


    Max Poisé
:-) - Precis...Kan jag få en sån också!
2013-01-02

    ej medlem längre
Forward!!!
2013-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One