Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poesin och jag


Bästisen

 

 

 

har en unik chans i detta liv

när du vill vara vän med mig

vi pratar dagligen om poetiska skrifter och fantasin

inget hinder

vi gungar bak och fram i vår gemensamma hängmatta

sammanflätad av ord och meningar

hittar vår sällsynt och rofylld skatt

som vi skänker bort till varann

en drömvärld nu öppnas

där inspirationen flödas

turkosa och röda vallmor

blommar ut från vår lyriska penslar.

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 267 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-01-05 18:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
SÅ fint
2013-01-06

  Sofhia Wirström
fina ord
smeker ens sinne
ens inre
2013-01-06

  Suss Petersson
Åter en beskrivning som väcker sinnen och man vill ha mer...
2013-01-06

    ej medlem längre
Ljuvligt att läsa dina ord.
2013-01-05

    Max Poisé
Underbart! Ryser gott av liknelsen!
2013-01-05

  ResenärGenomLivet VIP
Ler glatt åt dina fina inspirerande ord...vackert...
2013-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One