Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömmer jag eller inte!?


I min dröm


Kanske drömmer jag mer än jag lever.
Men det är faktiskt så,
att ingenting överträffar
ett drömlandskap, där vilda fantasier
får sitt fria utlopp.
Där existerar inga begränsningar,
ingen frid är så sällsam som denna.

Så...låt mig stillsamt vila där.
Och vet....att också du är välkommen dit!





Fri vers (Fri form) av ~Leonardo~
Läst 255 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-01-01 16:25



Bookmark and Share


    leelee
Jag håller med dig. Båda dagdrömmar och nattdrömmar funkar funkar för mig. :-)
2013-01-03

  Niclas Petersson VIP
Intressant och vackert. Så där har jag också tänkt. I mina mörkaste tider är drömmarna en skön flyktvärld. Om än bara tillfällig.
Gillar.
2013-01-02

    ej medlem längre
Vi är nog många som känner igen oss i din dikt. Skönt att kunna bejaka drömlandskapet så här... och kunna bjuda in en annan att dela det
2013-01-01

  Ninananonia VIP
Fint...
2013-01-01
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~