Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om man nu måste välja...


Helhet


Om man slits mellan två världar
kan man slitas itu
eller så skiljs dina jag åt.

Jag kan bara hoppas att bitarna
hittar tillbaks, och du blir hel igen.





Fri vers (Fri form) av ~Leonardo~
Läst 311 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-01-01 16:30



Bookmark and Share


    leelee
Som en åsna mellan två hötappar... Det kostar på...
2013-01-03

    ej medlem längre
Talande bildspråk. Man kan bara leva helt i en värld.
2013-01-01
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~