Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om en sagotjuv som ville leva fri


Ni har snokat i mina sagor gode man
er ska vi bestraffa,

med hatet ur en dröm
prygel


fäst med lim i edra ögon

döden




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-01 23:39



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson
starkt slut!
2013-01-04

    ej medlem längre
Det här var annorlunda motsvarande allt annat. Skönt så här mot kvällskvisten. Känns bra.
2013-01-01
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth