Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hattar

för länge sedan
hade jag många
vackra hattar

nu är min hjässa
hjälplöst blottad

ty huvudbonader
är helt ur modet




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-06 21:54



Bookmark and Share


  Federico Romano
Gå mot strömmen..
Om man gillar något..
2013-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP