Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu börjar dagen

Vaknade fan i helvetet,
belysande poesi - dumheter,

ni tittar ej,
gnäller alltid,

piper för ett andetag,
brännande jävla hat lyfter själen denna morgon,

glo ej sade jag, det blir dryga böter,

kysser ju en våldnad nu,
ensamen i rummet,

mördaren med samvete - löjeväckande för helvete,
skärp dig,

ta fram revolvern,
du vet vad du måste göra,

sieg heil meine freunden,
ser sanningen,

de jävla packet utrotar vi till frukost

sedan pissar vi dem i käften




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-02 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth