Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De kvinnliga skratten


Taket höjdes

från sin snäva rymd

det var de kvinnliga

skratten

som flög

som hördes som lärkor

de putsade rummets luft

till nyutslagen grönska

__________




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 114 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-03 11:52



Bookmark and Share


  Minkki VIP
underbart skrivet om kvinnligt kackel :D
2013-01-03

  LenaJohansson VIP
vackert diktat
2013-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén