Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinterkväll

Det är mörkt,och dagen har runnit förbi.det är kväll,o vinter.
Jag ser ut genom fönstret,ser stjärnor glimma i denna aftontimma.
Snön ligger vit på marken,vinden yr,det är vinterkväll,och jag kryper ner under min fäll,skönt att pusta ut att kura ,tänder en brasa och det knastrar ifrån den o viner utanför ,det är vinterkväll,och jag ligger under min fäll.




Fri vers av Brittmarie Berglund Stomberg
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-03 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Brittmarie Berglund Stomberg