Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vardag

Vardag ,igen,allt är sig likt,fast ett nytt år vi fått,vi får vara rädda om det o göra mycket gott,för varandra o andra.Vardag,mycket o lite kan hända ,på det kan ingen ändra,Vardag,lugn o ro,ila o gno,tankar ,vägar som möts ,vi skiljs åt ,det kan vara svårt,Vardag,men gör det bästa av den ,låt den bli din vän,Vardag,kanske den bästa är av alla dagar,för vi gör den till det vi vill,dela den ,med någon du håller av ,eller någon som du möter,vardagen låt den bli din vän.




Fri vers av Brittmarie Berglund Stomberg
Läst 182 gånger
Publicerad 2013-01-09 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Brittmarie Berglund Stomberg