Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

såsom

såsom dagen ljus o klar , du är lika underbar. som en ljummen sommar vind smekte du min kind. med lätta steg o händer utforskade du mina stränder , all kärlek o ömhet du gav , lärde mej , gav mej , allt vad jag sökt , kärlek , varje dag ,en underbar tid i mitt liv, men allt har en början o ett slut , men minnena sitter kvar ,för alltid. tack.




Prosa av Brittmarie Berglund Stomberg
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-15 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Brittmarie Berglund Stomberg