Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En nyans av kärlek



Du ligger med särade ben nu,
jag tar dig i fittan,

dina stön,
vänder dig,

tar dig bakifrån,
tar dig i analen,

trång skön flicka,
du gnyr,

min kuk är hård,
vill ha din kropp,

jag kommer att knulla dig igen,
genast,

du är så söt o fin,
blir sperma i ditt ansikte då du sugit kuk,

din kropp är skön,

en nyans av kärlek gryr




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-04 00:36



Bookmark and Share


  Sebastian Noll
Det man vill göra.
2013-01-04

  Alexander Gustafsson
rå men vacker

2013-01-04
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth