Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden i mitt hår


Vinden i mitt hår,
kärleken flyter längst drömmarnas trottoarer in i mitt hjärta,

glittrande sanningar,
krevader,

kysser en dröm,
ser - ditt hjärta i dimman,

gråta,
sväljer mitt helvete och vandrar vidare,

valde att
ta

dig med en sommarnatt,
vi var unga,


och kärleken dånade




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 294 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-04 00:37



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Klingar fint i mitt sinne :)
2013-01-05

  poetryGirl
bra
2013-01-04

  LenaJohansson VIP
vacker dikt
2013-01-04
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth