Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du i dages sken

Jag läser dina tårar i mitt hjärta




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 182 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-04 00:39



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
oj

så fin
2013-01-12

  Bibbi VIP
Gillar.
2013-01-04
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth