Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

soptippen

på en soptipp finns mycket gömt
saker som många glömt
en del har slängt sina minnen
Jag har slängt mina sinnen

som sig bör för mitt kön
bort med rosor fram med törn
svälj min existens för andra
låt dom leva, låt dom vandra

Jag hukar mig
står ej stolt
tala till mig
Jag slår en volt




Bunden vers (Rim) av mysing
Läst 183 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-04 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mysing
mysing