Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heaven 'n back

 

As I'm not to be on this journey 

I'll let you in on my last secret..

 I'm sending my heart away

to another world where no one 

will ever know how to touch it..

not even you.. 

 

So end it softly as I whisper 

' I love you.. heaven 'n back '




Fri vers av mysing
Läst 328 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-11-13 20:01



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Lite svårtolkad... - men vacker.
2016-11-15

  Lars Hedlin
Like It A Lot!
2016-11-15

  Marianne Räf
Lovely... KRAM !! <3
2016-11-13
  > Nästa text
< Föregående

mysing
mysing