Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skymningsstund

"Så enkelt",
tänkte hon, 
när hon stod och såg havets
mäktiga kraft ...

"så enkelt,
bara låta vågen sluka
sorgens smärta."

Men hon vände om
med saknadstårarna på kinden ...

"Allt du gav, allt gott du gjorde,
hur skulle jag kunna tacka dig så?"






Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-04 15:29



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Lite vemodigt men mycket vackert...
2013-01-04

  Roger L Svensson
Evigt och vackert.
2013-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP