Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lånad bild


Lera

formbar som lera

genom värme och fantasi

så mjuk, så skön

arbeta utan mall

man fångas in

i det ringlande mönster


som är dödens väntande snara




Fri vers (Fri form) av mysing
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-04 18:05



Bookmark and Share


  H.C.B
aha. det ringlande mönstret blev snaran. Okej. Nu är jag med.
2013-03-17

  H.C.B
Bra! Men, som är dödens väntande snara? =) Ska vi slåss eller Ska vi dreja? För dock min tanke till min egna "En dikt ur leran".

Du får en applåd. Men förklara gärna diktens slut.
2013-03-17
  > Nästa text
< Föregående

mysing
mysing