Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

välkommen beröring

se mig utan ögonbindel

känn mig utan handskar

ta mig här och nu

famna mig i bubbelplast

vagga mig i din famn

kyss mig så hett som bara du kan

ge mig av allt som är du

skälver i varje andetag

andas tillsammans i dina hjärtslag

toppar av snö

jag dalar ut i färg

inifrån och ut

vår resa till värmen

ger mig doften av dig

finner en trädgård av oss


oh, vad jag välkomnar dig

min själs beröring!












Fri vers (Fri form) av mysing
Läst 604 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2013-01-05 18:07



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Vackert
2013-08-26

  Angela Bohlin VIP
starkt...
2013-08-22

  Ole Sunnerfjell
Så härligt och upplevelserikt beskrivet. Tänk om detta alltid skulle bestå....då hade kärleken tagit över
2013-08-09

  Aftonvännen
Njuter av intrycken från orden
2013-03-17

    ej medlem längre
Du har fångat texten om kärleken

Mycket fint!
2013-02-10

  zallander
talk to me...

jag sover inte förrns 1

ok
2013-02-06

  Celticgirl VIP
" famna mig i bubbelplast" ja med den meningen hade du mig totalt!
bra!
2013-01-17

    ej medlem längre
sinnligt vacker text!!
2013-01-17

  S.A.I. Steve Lando VIP
underbart passionabelt självinsiktsfyllt
2013-01-08

  Ola Rydberg
Mycket vackert själfyllt
2013-01-05

  Jordgubbsodlare
Tipptopp! Du fångar det vackra så elegant!
2013-01-05
  > Nästa text
< Föregående

mysing
mysing