Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lånad bild


hetta

den heta oljan




den är




smärtsamt ljuvlig....







mina muskler
skriker av välbehag....























Fri vers (Fri form) av mysing
Läst 147 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-05 13:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow, den här gillar jag!! Kraftfullt sinnlig..
2013-01-18
  > Nästa text
< Föregående

mysing
mysing