Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa zoner på en mans kropp är underbara! Vilka tycker vi nog olika om. Jag måste nämna mina \"favoriter\"! Tack att det inte \"bara\" finns kvinnor på jorden...!


Tyst jublar hjärtat och själen

Ljumskarna,
bröstvårtorna,
handledens insida, där blodet är nära,
magen,
fingrarna på dina mjuka händer
älskar jag att kyssa

Nära dina zoner
upphör ordens betydelse,
tyst jublar hjärtat och själen!




Fri vers av Helena Holmström
Läst 493 gånger
Publicerad 2006-02-18 22:06



Bookmark and Share


  Ord
Tack Helena

Har alltid förundrats av Kvinnors dragning till våra manliga drag..
hårda, seniga och ådriga... :-/ *skratt*
men din beskrivning är så vacker att även jag som man kan förstå..ana..

kanske är vi inte så tokiga ;-) ..kanske har jag inte BARA haft tur...

Tack du !!

Kram

/ Crister
2006-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Helena Holmström