Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar om bråte

Det är redan försent
inga förnumstiga sanningar
ur populära självhjälps-böcker
frälser mej, jag vet redan

trots sammetsdraperierna
du rev ner över mina ögon

är det redan försent

lukten av sammet och damm
befäster och tråcklar ihop
tanke och känsla till ett

jag ser helheten nu

trots att alla tröttsamma
truismer som kastats på
bålet att brinna bland
brädhögar och bråte


jag reser bort istället
jag vill hellre fortsätta låtsas

blind och ovetande


------




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-06 00:28



Bookmark and Share


  Nanna X
det är så skönt att blunda...
2013-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP