Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ballad


Där ligger du, min blomma
i min säng med rena lakan
Och inga tankar är fromma
och inte är det försakan

Som gör dig, min kärleks låga
till målet för allt jag vill
För att kunna vilja och våga
allt som hör närhet till

I din famn vill jag börja och vända
och bortse från sorgen och ledan
Att hitta den gudasända
stigen, från nu till sedan …



© Svenarne Jansson




Bunden vers av Svenarne Jansson
Läst 203 gånger
Publicerad 2013-01-06 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svenarne Jansson
Svenarne Jansson