Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ledighet.

Snön virvlar in i mitt sinne
gör mig mjukt vilande.
Dagarna vävs ihop
till en enda skön ledighet.
Behöver inte fundera
bara finnas och vara.
Mörker och ljus omvartannat
vi andas gemenskap och ro.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2013-01-06 17:56



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbar och finstämd dikt
2013-01-08

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
du beskriver en vacker stillhet, en vilopunkt så skön!
2013-01-08

  Eva Langrath VIP
Fridfulla ord
2013-01-07

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av detta harmoniska!
2013-01-07

    AA VIP
Ljuvliga rader...
2013-01-07

  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvligt...njuter av dina ord...
2013-01-06

  Linda CH VIP
Det låter som en mycket skön ledighet!
2013-01-06

    ej medlem längre
Sköna lugna ord.
2013-01-06

    ej medlem längre
myspysigt att sitta inne när snön yr utanför - bravo..
2013-01-06

  Maj-Lis VIP
Låter skönt de
2013-01-06

  Birgitta Jacobsson
Njutbar ledighet!
2013-01-06

  Ninananonia VIP
Underbart att hämta kraft i
2013-01-06

    ej medlem längre
Fint!
2013-01-06

    Erika H
Känns lite underligt först med virvlande snö som ger ett mjukt vilande men när jag tänker och framförallt känner efter så är det inte alls underligt. Har upplevt liknande, suttit inne och tittat ut när snön yr och det har varit rogivande.
Du ger mig en skön känsla med din text och jag myser en stund.
Tack.
2013-01-06

  Lars Hedlin
Bra text..gillas
2013-01-06

  Michaela Dutius
Befirande text i januarigråheten
2013-01-06

    Max Poisé
Underbart och befriande!!
2013-01-06

  Roger L Svensson
Fint.
2013-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP