Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomtebloss.

Mitt i ett tomtebloss
som reflekterade i dina ögon.
Tackade mitt hjärtas röst
som visade mig vägen till dig.
När natten är som mörkast
kan stjärnor tändas.
Det är aldrig försent
att hitta den som är tänkt för dig.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-01-06 21:47



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
ser tomteblosset
så vacker är bilden
2013-01-08

  anits VIP
Kärleksfullt
2013-01-08

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Ja, tills det står en annan med ett irrbloss och famlar, mötet i dimman, vackert!
2013-01-08

  Anya VIP
Kärleksömt!
2013-01-07

    ej medlem längre
så sant
2013-01-07

    ej medlem längre
så sant
2013-01-07

  Ninananonia VIP
Så sant :)
2013-01-06

  lodjuret/seglare VIP
Skönt att det finns någon kvar som tror på tomten, det hade känts bra ensamt annars. Tack.
2013-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP