Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Istället

Det gör ont när isen brister
Blottar det stora mörkret
Sitter på köldkanten och väntar

(På varsitt flak driver vi ifrån varandra)

Vilda flingor intar mina fransar
Smälter mot min värme
Rinner sedan vidare

Vet du,
När jag var liten brukade vi tävla om vem som kunde dyka i först
Äventyrslysten följde jag lusten att utforska djupet

(Jag stötte bort dig för att kunna vara dig nära)

Våra minnen är ett sensommarregn
En annan årstid
Rörde sig mot istiden

(Vår tid var förbi innan den börjat)

Is,
Stället för dig är jag
Ett evigt kretslopp

(En fin historia jag aldrig kommer berätta)




Fri vers av Elin Ers
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-19 23:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ord som smeker
2013-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Elin Ers
Elin Ers